Всички категории

От Apollo Moto Co., ltd.

EN
Интересувате ли се да работите с нас?

ЗАПОЧНЕТЕ НАПРАВО СЕГА

 • 18

  ГОДИНИ
  ОПИТ

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.
  ОБЩО АКТИВИмилион

 • 20

  ГОДИШЕН
  OUTPUTмилион

Трудна работа и една мечта. Това създаде Аполон в един прекрасен ден, 14 февруари 2003 г. Първият щаб, стара фабрика в град Уи, беше скромно начало за фабриката. Това обаче не влияе на разширяването на Apollo през годините и днес ние сме един от най-влиятелните производители на мотоциклети с висока проходимост в света。

Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. е научноизследователска и развойна дейност, производство и продажби на експортно ориентирано предприятие, специализирано в производството на офроуд мотоциклети, ATV, електрически велосипеди, електронни скутери и други развлекателни превозни средства. Apollo Sports Technology ООД общите активи са 200 милиона. На хардуерните съоръжения: Apollo Sports Technology ООД обхваща площ от 64000 200000 квадратни метра и разполага с цех за производство на рамка, цех за сглобяване на мотоциклети и ATV, цех за сглобяване на електронни велосипеди, цех за леене под налягане, цех за опаковане и усъвършенствано оборудване за тестване с годишна производителност от XNUMX XNUMX мотоциклети и производствен капацитет на ATV; Относно софтуерните съоръжения: разполага с усъвършенствана система за управление на информацията ERP,OA,CRM.

Започваме от нулата само със силно желание за успех и обещание да доставим най -добрите продукти на клиентите.

Сега нашите продукти се радват на добра репутация у дома и на борда. Под духа на състезанията с мотоциклети, ние предоставяме отличните продукти на клиенти по целия свят. Вниманието към детайлите създава успех на всеки продукт. Всеки човек в Apollo разбира, че постоянните иновации са това, което ни отличава от останалите.

Ние разбираме важността на правилната геометрия на рамката, точните отклонения и използването на метали, които осигуряват най -високо качество, и материали, които осигуряват производителност.

Ние се гордеем с прилягането и завършването на всеки продукт на Apollo и винаги се уверяваме, че тази функция е на първо място. Производството на основни компоненти е важната част от нашия бизнес и до днес нашата иновативна страст се крие във вас във тръпката от карането.

Нашата цел е да бъдем първият избор в спортните превозни средства. Ние сме развълнувани от новите ни продукти и се надяваме, че те носят повече страст на клиентите.

Независимо дали става въпрос за спечелване на национално събитие или въртене на обиколки с приятелите си, Аполон ви покрива. За всички, които обичат спорта толкова, колкото и ние.

Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти безопасен, стабилен, високопроизводителен и високоефективен продукт. Удовлетворяването на желанията на нашите клиенти е нашата основна цел. Интензивните научноизследователски и развойни дейности се извършват ежедневно, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти и общността. Искаме да осигурим оптимален избор на спортни превозни средства за всички на или извън пътя. Надяваме се, че нашата отдаденост може да осигури на потребителите достъп до този избор.

ПРОЕКТ ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ И РАЗВИТИЕ

От деня, в който нашата компания беше създадена, ние инвестирахме значително в научноизследователска и развойна дейност, целяйки да предоставим продукти, които да служат извън удовлетворението на потребителите. Не пестихме усилия за набиране на най-добрите таланти и инсталиране на най-новото компютърно интегрирано оборудване за проектиране и тестване. Нашите усилия в изследвания, разработка, тестване и модификации гарантират, че нашите клиенти споделят с нас плодотворния резултат от нашия екип за научноизследователска и развойна дейност. От матрица, коване и леене до механична обработка на зъбни колела, сглобяване на двигател, боравене и боядисване, Apollo изгради интегрирана производствена система, която е улеснена от нашите CIM и AUTO CAD системи. Нашите експерти и техници са в състояние да се възползват от тази компютърна система, в съчетание с техните производствени познания, за да увеличат производителността и да постигнат изключително качество. От 2014 г. ние работим със световни професионални компании в техническо сътрудничество и развитие, за да постигнем първокласни продукти.

С 16 години развитие вече имаме четири марки: Мотоциклетни серии: RFZ, RXF; Серия електрически велосипеди: O'lala, RFZ. Нашият строг контрол на качеството и фокусът ни върху научноизследователската и развойна дейност доведоха до изграждането на успешна световна дистрибуторска мрежа. В Азия, Америка, Европа, Австралия, Южна Африка и Израел всички имаме отлични партньори. От 2015 г. ще продължим да изграждаме мрежа за следпродажбено обслужване по целия свят, за да подобрим потребителския опит с нашите продукти.

50X30 (1500) | RFZ
Мотокрос от нормален клас, ATV
„RFZ“, фокусирайте се върху продуктите от начално ниво за първоначалните потребители. Отличното качество с разумна цена кара нашите клиенти да получат добър опит при първоначалната употреба на такива продукти.
50X30 (1500) | RXF
Мотокрос от висок клас, ATV
Модел RFZ, фокусиран върху конкурентни мотоциклети с малки детайли и сътрудничество с международна професионална компания по технологиите и развитието. Играем заедно с KTM, KAWASAKI, HONDA и т.н. на международната арена и се стремим да постигнем стандартите на тези международни марки.
50X30 (1500) | О' лала
Електроскутер Smart Moblity
O'LALA е интелигентен и екологичен транспорт, който се фокусира върху решаването на хората за един километър от пътуването. Въвеждаме международна професионална компания, която да си сътрудничи по технологиите и развитието, за да създаде водещите в света интелигентни електрически продукти за езда.
50X30 (1500) | RFZ
Електрически велосипед
ние живеем. ние караме. ние завладяваме света. От 2015-2020 г. Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. ще инвестира 2 милиона в разработването на нови продукти и ще се посвети на това да бъде най-добрият производител на интелигентни електрически велосипеди.

РАЗДЕЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

OEM

Нашата фабрика приветства производството на OEM и ODM според нуждите на клиентите. Искрено приветстваме и ви каним да се присъедините към нас в проправянето на нашето взаимно обещаващо бъдеще. Моля, не се колебайте да се свържете с нас с вашите нужди от OEM или ODM.

История

Упорита работа и една мечта. Това създаде Apollo Sports Technology в един прекрасен ден, 14 февруари 2003 г.

Apollo Sports Technology CO.LTD Исторически и културен коридор

 • 18

  ГОДИНИ
  ОПИТ

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.
  ОБЩО АКТИВИмилион

 • 20

  ГОДИШЕН
  OUTPUTмилион

Мисия и стратегия на Vison

VISION: Да бъде първият избор на световна марка за начално ниво в автомобилите с висока проходимост

МИСИЯ: Обогатете страстното шофиране и здравословното каране на хората

ИДЕЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ: Създайте и надхвърлете очакванията и ценностите на клиентите , Споделете богатството с инвеститори, партньори и персонал

СТОЙНОСТИ: Изградете вяра в собствената отговорност, като се фокусирате върху факти и дати, за да обедините хората от Apollo Sports Technology.

 • 2001-2002

  · Основана Yongkang Federal Engineering Plastics Co., Ltd, оператори на места: Yongkang, специализирана в производството на инженерни пластмаси, модифициран подсилен найлон PA6

 • 2003

  · Трансформация на вътрешния пазар на международния пазар, за износ на продукти от пластмаси в бензинови скутери, въвеждане на пазарни модели: Газови скутери за бензинови скутери

 • 2003

  · На 14 февруари ние създадохме "Wuyi Light Industrial Products Limited"; компанията произвежда и продава основно инженерни пластмаси, пазарът е главно за вътрешния пазар.

 • 2004

  · Преименуван на „Zhejiang Apollo Sports & Leisure Ltd.“, Напълно прекратяване на вътрешния пазар на инженерни пластмаси, съсредоточен върху експортния пазар на бензинови скутери;

 • 2004

  · Първият опит да се инвестира в иновативни осем комплекта малки спортни джобни велосипеди в семейство от четири ол инклузив, така че Apollo Sports като тъмен кон да се открои в индустрията, Apollo Sports започна второстепенна знаменитост.

 • 2005

  · Второто копие на Съединените щати да инвестират в собствения си Spiderman Black прозорец, след като бъде наличен, което предизвика силна реакция и раздвижи пазара, поставяйки солидна основа за последващото развитие на Apollo Sports; след това обемът на износа на велосипеди до 1,000 единици на ден, които видове тревожни данни, дивизия I, стават внимание на индустрията и обект на имитация.

 • 2005

  · Австралийски ездач на Honda, Майкъл, препоръча мръсния мотор на нашата компания, след това започнахме да прехвърляме пазара на мотокрос Apollo Sports, според извадката, предоставена от Майкъл, разработихме HONDA CRF 50CC параграф, 50CC, гуми 10/10, кик старт, известен като AGB-21, Kiddy.

 • 2006

  · Награден „Десетте най -добри мрежови оператори в Китай“

 • 2006

  · Според изискванията на клиента, през първата половина се увеличи електрическата стартверсия на AGB-21A на базата на AGB-21, разработена през втората половина за увеличаване на версията 12/14 AGB-21B/C

 • 2006

  · Създадена американска компания: APOLLO MOTOR USA. · Марката ORION успешно регистрирана в 32 държави

 • 2007

  · Годишната стойност на износа на Apollo и обемът на износа са първите, изброени в Китай в Мотокрос, годишна стойност на износа от 300 милиона

 • 2007

  · Настройка: Zhejiang JiaJue Apollo Производител на мотоциклети Ко ООД са включени в съобщението за каталог на мотоциклети, официално станали предприятия за мотоциклетна индустрия

 • 2007

  · Компанията започна да поема по пътя на иновациите: изследвания и разработки на нови пазари. Уникалният малък офроуд модел AGB-27 на Apollo Sports с две лъчи, нови идеи и точна пазарна позиция, в момента, в който пазарът процъфтява; иновация: концепцията на рамката Cart с голям обем с две лъчи до спортно превозно средство с малък работен обем в серията; на пазара има голям брой копия на модели AGB-27, индустрията и подобни офроуд превозни средства, офроуд раздел, посочен за Apollo, и за да отбележи развитието на дизайнера Xu Kai, председател, в датата му на раждане юли 27, този модел е наречен AGB-27

 • 2007

  · Въз основа на модела AGB-27, иновации в производствения процес, смели, използващи процеса на коване на рамката, разработен модел AGB-29. относно маркетинговата трансформация, използвайки режима на изключителен агент на всяка страна, използвайки марката на ORION, започна наистина да навлиза в международния маршрут на марката, ние ясно позиционираме нашата марка като първата марка по избор за глобалните високопроходими автомобили с висока проходимост ;

 • 2008

  · Въведохме голям работен обем от 250CC вертикален двигател, пуснахме първия 250CC вертикален двигател за мръсотия на двигателя: серия AGB-30 и постигнахме от дете до високопроходимо превозно средство от възрастен тип.

 • 2008

  · Успешно заглавие: "Купа Аполо" Национален шампионат по мотокрос.

 • 2009

  · Националното първенство по мотокрос, проведено в Wuyi, Аполо си сътрудничи с международния отбор на Хонконг, създаването на „Apollo international elite tea“, Нашият шофьор от Хонконг „Big B“ спечели националния шампионат за професионални групи 125CC

 • 2009

  · Разработи модела от серията RX и одобри сертификата за ЕИО на ЕС за пътни превозни средства / сертификат DOT, който изцяло влезе на пазара на пътни превозни средства.

 • 2010

  · Компанията вижда бъдещата тенденция на развитие и инвестира в областта на електрическите велосипеди.

 • 2010

  · Създайте клона на Австрия.

 • 2010

  · Проектирани модели велосипеди за мръсотия от серия AGB-31

 • 2011

  · Разработен луксозният модел AZB-37 от серията YZF. През 2011 г. YZF спечели сребърния победител в групата 2011CC на Националното първенство на Франция през 125 г.

 • 2011

  · Започвайки навлизане в областта на ATV, концепцията за двулъчева рамка на модела PANTHER създаде уникална иновация на пазара на ATV модели

 • 2012

  · Zhejiang Apollo sports products Co., Ltd и Zhejiang JiaJue Apollo Co., Ltd се обединиха в Zhejiang Apollo Motorcycle Manufacturing Co., Ltd. “· Създайте клон в Тайланд

 • 2012

  · Разработени три серийни продукта: мотоциклет, ATV, електрически мотор, общо 127 модела, 130 патента, възлизащи на 500,000 XNUMX броя износ на мотоциклет, станаха най -голямата компания за износ в Китай в сферата на офроуд велосипедите.

 • 2012

  · Марката HYENA регистрирана успешно в 138 държави.

 • 2013

  · Apollo Sports Technology CO., LTD 10-та годишнина

 • 2013

  · Създаване на компания "French Apollo", това беше решаващата стъпка в световните стратегически цели на Apollo Sports Technology CO., LTD.; Apollo Sports Technology CO., LTD и френският Apollo пуснаха официално мръсния велосипед от висок клас "RFZ". Същата година стартираха състезателни модели от серия RFZ.

 • 2013

  · Стартирайте ново Apollo Sports Technology CO., LTD 2.0, насочи вниманието ни от количеството продукти към стойността на продуктите. Това е да се създаде стойност, която надхвърля очакванията на клиентите – пътят на марката.

 • 2014

  · Иновативният e-bike B52 е разработен в сътрудничество, този модел има осем патента за външен вид и 3 патента за полезен модел.

 • 2014

  · RFZ спечели шампиона на британското национално първенство през 2014 г. от CWMOTOR в група 125CC.

 • 2014

  · Apollo Sports Technology CO., LTD. започна да трансформира ATV в качеството на Тайван, но на базата на цената на континента. Ръководен от Италия CVM-APOLLO, напълно подобри качеството на ATV.

 • 2014

  · Сътрудничи с израелската компания KOONZ за разработване на интелигентни електрически велосипеди и създаде израелска компания: KOONZ-APOLLO.

 • 2014

  · Глобална дистрибуция, инвестирана в най-големия вносител на мотоциклети в Италия CVM. Създадена италианска компания CVM-APOLLO, която е спортен център на Apollo за разработка на европейски мотоциклети, препоръки за нови продукти, следпродажбено обслужване, популяризиране на марката.

 • 2014

  · Почетно звание „Национална високотехнологична компания“

 • 2014

  · 阿波罗 марка успешно регистрирана в Китай

 • 2015

  · Упорита работа и една мечта. Това създаде Apollo Sports в един прекрасен ден, 14 февруари Hard

 • 2015

  · Стратегическа цел: да бъде първият избор на интелигентна марка за електронни велосипеди от световна класа.

 • 2015

  · Участва в индустрията на електрически скутери, въвежда марката France O'lala, установява концепцията - "транспортът за решаване на последния 1 километър". Същата година, ръководен от г-н Kai XU (председател), екипът на Apollo Sports D&R разработи интелигентни електрически скутери O'lala 1 .0, които получиха наградата Gold Design на 2015-ия панаир на картонените опаковки за 117 г.

 • 2015

  · RFZ спечели шампионата през 2015 г. Франция турнир за мотоциклетисти в група 125cc, представен от ФРАНЦИЯ APOLLO

 • 2015

  · Спечели известната марка Jinhua (Регистрационен номер: 1527515)

 • 2015

  · Спечели наградата за дизайн на щанда за високи постижения през 2015 г. Китайско международно изложение за велосипеди

 • 2016

  · Стартира обширна серия от висококачествени марки велосипеди за мръсотия RXF, всички серии въвеждат нова разработка

 • 2016

  · Apollo Sports Technology CO., LTD и френският Apollo sports пуснаха официално мръсния велосипед от висок клас "RXF".

 • 2016

  · Спечели „Награда за отлични дизайнерски щандове“ през 2016 г. Китайско международно изложение за велосипеди

 • 2016

  · Въвеждането на електрически велосипеди с марка RXF и модели от висок клас PLUTO означава навлизането на електрическите велосипеди в ерата на скритите батерии.

 • 2016

  · CHANEL, спечели Десетте най -добри мултинационални примера на Zhejiang Merchants. През същата година тя е директор на женския герой на изпълнителния президент на Zhejiang Merchants

 • 2016

  · Стартиран производен модел на серията PLUTO, серия PLUTO M-mountain, серия PLUTO C-urban

 • 2016

  · Интелигентно сгъваемо E-BIKE B52 спечели бронзова награда в панаира на Кантон 2017.

 • 2016

  · Разработване на интелигентен електронен скутер O'lala 2.0

 • 2016

  · Създавайки стратегическо партньорство с компанията Songsan-най-добрата мотоциклетна компания в Китай, проектирала и разработила мотоциклет AB, който въвежда локомотивен двигател от 1800CC от най-известната американска компания A & A, влиза в вътрешно пътно сътрудничество на вносни мотоциклети с голям работен обем.

 • 2016

  · RFZ спечели шампионата през 2016 г. в Русия, турнир за мръс байк, младши клас, представен от MOTAX

 • 2017

  · RFZ спечели шампионата през 2017 г. Руски турнир за мотоциклети, открит 14/12, представен от MOTAX

 • 2017

  · Серията ATV Command, разработена в сътрудничество с италианската компания CVM-APOLLO, е успешно пусната на пазара, серия включваща бензин клас 50cc/70cc/110cc/125cc/200cc/електрически 500W/800W/1000W;

 • 2017

  · Спечели наградата за дизайн на щанда за високи постижения през 2017 г. Китайско международно изложение за велосипеди

 • 2017

  · RFZ спечели сребърната награда в панаира на кантона през 2017 г.

 • 2017

  · Спечели „Награда за иновативно предприятие“ през 2017 CANTON FAIR

 • 2017

  · Плутон спечели най -доброто от най -добрите награди в панаира на кантона през 2017 г.

 • 2018

  · Спечели изпълнителното звено на вицепрезидента на асоциацията на индустрията за спортни превозни средства за развлечения в Zhejiang, 2018-2022

 • 2018

  · Удостоен от Асоциацията на индустрията за спортни превозни средства за развлечения в Zhejiang през 2018 г. „Наградата„ Златният кон ”за разширяване в чужбина“ „Изключителна награда за социален принос“ „Разширено предприятие за защита на правата на продукта“ „Награда за отлични постижения в иновациите на предприятието“

 • 2018

  · CHANEL, спечели Десетте най -добри мултинационални примера на Zhejiang Merchants. През същата година тя е директор на женския герой на изпълнителния президент на Zhejiang Merchants

 • 2018

  · RFZ спечели шампионата през 2018 г. в Русия тийнейджърски турнир за мръсни велосипеди, представен от MOTAX

 • 2018

  · Спечели златната награда на 123 -ия кантонски панаир за зелена специална награда за декорация през 2018 г.

 • 2018

  · CHANEL е отличена с награда за отличен принос на ООН през 2018 г.